Хто претендує на посаду керівника перинатального центру у Львові

1845 0
Керівника медзакладу мають призначити до кінця року.

У Львові оприлюднили імена п’яти претендентів на посаду керівника перинатального центру. Про це повідомив на своїй Facebook заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

Читайте також: У перинатальному центрі у Львові народились перші трійнята

Документи для участі в конкурсі на посаду можна було подати до 20 листопада. Повторний конкурс на керівника перинатального центру оголосили 30 жовтня.

«На посаді гендиректора перинатального бачать себе одразу 5 осіб. Отож, серед тих, хто подався цього разу: Біль Ірина, Лех Володимир, Потапов Ігор, Степанчак Михайло, Малачинська Марія», – написав Володимир Гірняк.

23 листопада має відбутися перше засідання конкурсної комісії, далі – громадське обговорення. Керівника перинатального центру мають призначити вже до кінця цього року.

Читайте також: Чи можна у Львові народити безкоштовно?

Нагадаємо, що керівника перинатального центру мали обрати ще в квітні, проте тоді жодна з кандидаток не набрала потрібної кількості голосів. Зараз на посаді виконуючого обв’язки головного лікаря центру – головний акушер-гінеколог області Ігор Потапов.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!