На проблемній ділянці у центрі Львова встановлять делініатори

1230 0
У минулому році на вул. Підвальній зафіксували понад 40 випадків, коли автомобілі блокували рух трамваїв.
Ілюстративне фото: wordpress.com

Ілюстративне фото: wordpress.com

Для забезпечення безперешкодного проїзду трамваїв на розі вулиць Руська-Підвальна встановлять делініатори. Таке рішення затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху. Про це повідомили в управлінні вуличної інфраструктури ЛМР.

На цій локації є майданчик для паркування, розрахований на 8 паркомісць. Однак часто поруч водії хаотично паркують більше машин, що призводить до блокування руху трамваїв. Тому перед паркомайданчиком та після нього встановлять пластикові стовпці.

Як повідомив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка, у минулому році на вул. Підвальній зафіксували понад 40 випадків, коли автомобілі блокували рух трамваїв, загальною тривалістю близько 20 годин. Одним з найпроблемніших місць є поворот з вул. Руської на вул. Підвальну. Там через винос кузова трамваїв на повороті, потрібно більше місця, а водії часто не залишають простору для руху електротранспорту.

Читайте також: «Зелені хвилі» на львівських вулицях. Що це і як працює

На цій ділянці планують поставити 17 стовпців. Роботи виконають після того, як поліція погодить відповідну схему організації дорожнього руху.

Нагадаємо, що на вулиці Федьковича у Львові встановили делінеатори. Йдеться про відтинок від площі Липневої до вул. Тобілевича, де запарковані авто раніше блокували рух громадського транспорту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!