На вулиці Федьковича у Львові встановили делінеатори

5545 0
Попри заборону, на перехресті площі Липневої та вулиці Тобілевича паркували авто та блокували рух тролейбусам.
фото: го зручне місто

фото: го зручне місто

На вулиці Федьковича у Львові встановили делінеатори. Йдеться про відтинок від площі Липневої до вул. Тобілевича, де запарковані авто раніше блокували рух громадського транспорту. Відповідне фото оприлюднила ГО «Зручне місто».

Міська комісія з безпеки дорожнього року прийняла таке рішення ще в середині лютого цьогоріч, а встановити обмежувачі планували до кінця квітня 2022 року. У такий спосіб мали організувати односторонній рух на ділянці між вул. Тобілевича і площею Липневою, рух – у напрямку Липневої, а раніше діяла схема, за якою автомобілі рухалися у протилежному напрямку. 

Читайте також: У Львові реорганізують рух на перехресті вулиць Варшавської - Тунельної

Тоді, як пояснював у коментарі Tvoemisto.tv начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності Львівської міської ради Павло Сирватка, попри заборону, на перехресті площі Липневої та вулиці Тобілевича паркувалися водії автомобілів. Тому, тут пропонували встановити антикишеню за допомогою гнучких засобів, спеціальних стовпців.

Нагадаємо, що управління безпеки міста Львова запропонувало також встановити делінеатори на просп. Шевченка, біля будинку №7. Із іншого боку проспекту вже є облаштована антикишеня, через що видимість на цьому перехресті покращилася


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!