На проспекті Шевченка у Львові обвалився балкон. Фото

2498 0
Постраждала пам’ятка архітектури місцевого значення.
Фото: Руслана Коропецька

Фото: Руслана Коропецька

17 січня в центрі Львова обвалився балкон. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник голови Галицького району Роман Гавчак.

Постраждала пам’ятка архітектури місцевого значення на проспекті Шевченка, 14.

«Відшарувалася нижньої плити декоративних елементів та пошкодила захисну сітку. Минулого року захисною сіткою цей балкон обтягнуло ЛКП "Княже місто". Сміття звідти вже прибрали, всі елементи, яким також загрожує відшарування, знімуть і балкон знову обтягнуть захисною сіткою», – сказав Роман Гавчак.  

За його словами, для робіт з триповерховим будинком потрібна спеціальна техніка. Щойно цю техніку знайдуть – почнуть обтягувати балкон сіткою.

У подальшому до ремонту балкону залучать Управління охорони історичного середовища ЛМР і власників квартири.

Читайте також: Зберегти не можна штрафувати. Як Львів охороняє історичне середовище

Додамо, що на Facebook-сторінці Гарячої лінії Львова повідомляли про те, що каміння, яке обвалилося з балкону, зачепило жінку, яка проходила повз. Втім, Роман Гавчак не зміг спростувати або підтвердити цю інформацію.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!