Через акції протесту на кордоні з Польщею може бути ускладнений рух

527 0
Погіршення ситуації очікують на 9 лютого.
Фото умовне/Landlord.ua

Фото умовне/Landlord.ua

На пунктах перетину кордону з Польщею на Львівщині очікують ускладнення руху вантажівок. Про це повідомила Держприкордонслужба. 

Мовиться про пункти перетину «Ягодин», «Рава-Руська» та «Шегині». Як вказують у повідомленні, страйки польських фермерів розпочнуться 9 лютого о 10:00, що і викличе погіршення ситуацій з чергами. 

«Протестувальники налаштовані пропускати по одній вантажівці на годину в пунктах пропуску «Ягодин» та «Шегині», у напрямку пункту пропуску «Рава-Руська» – по дві. Гуманітарний вантаж та автобуси пропускатимуть безперешкодно», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Репортаж із заблокованого кордону

Натомість ускладнення руху для вантажівок через пункти пропуску «Устилуг» та «Угринів» можливе з 12 лютого. Пропуск транспорту здійснюватиметься по три вантажівки на годину.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що польські фермери планують розпочати страйк у окремих пунктах пропуску на польсько-українському кордоні вранці 9 лютого.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!