На Самбірщині завтра прощатимуться із військовим 24 бригади, який загинув на Луганщині

2089 0
Парастас та чин похорону з Героєм відбудеться 18 квітня о 16:00 год.
Фото: ФБ Федір Смеречанський

Фото: ФБ Федір Смеречанський

Завтра, 18 квітня, у селі Грозьово, що у Стрілківській громаді, прощатимуться із загиблим захисником України Федором Смеречанським. Військовий 24 ОМБ шість років служив в АТО, повідомляє Стрілківська територіальна громада.

Федір Смеречанський, позивний «Смерека», загинув внаслідок бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу на Луганщині.

Читайте також: На війні з окупантами загинув снайпер зі Львівщини Степан Габрусь

Як зазначив начальник відділу інновацій, дистанційного навчання, координації діяльності закладів вищої освіти і науки, професійної освіти Львівської ОДА Іван Пикус, Федір Смеречанський був воїном 24 ОМБ.

«Пригадую, як зовсім недавно його підвозив на службу. По дорозі розмовляли. Сказав, що не може дивитися на звірства москалів. Мав великий бойовий досвід, адже захищав країну більше 6 років. Героїчно загинув у боях на Луганщині. Вічна слава і пам’ять Герою! Останнє повідомлення…», – написав Іван Пикус.

Кортеж з тілом загиблого Героя виїжджатиме зі Львова 18 квітня. У Самборі відбудеться молебень о 13:00 год.

У Стрілки траурний кортеж зустрічатимуть о 14:00-14:30 год. Орієнтовне прибуття у село Грозьово – о 15:00 год.

Парастас та чин похорону з Героєм відбудеться 18 квітня о 16:00 год.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!