На Шота Руставелі реорганізували рух

6078 1
Частину вулиці Шота Руставелі сьогодні відкрили після ремонту.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Частину вулиці Шота Руставелі відкрили для проїзду транспорту та реорганізували тут рух. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

«Сьогодні вдень там тестово запустили рух, дивилися, як зреагують водії. Від обіду вулицю повноцінно відкрили для проїзду», – розповів Іван Лозинський.

Читайте також: Поблизу Стрийського ринку змінять організацію руху. Схема

На вулиці облаштували виділену смугу для руху громадського транспорту в напрямку від центру. З іншого боку працює дві загальні смуги, по яких транспорт рухається у напрямку до центру. Посередині дороги облаштували острівець безпеки, яки пролягає від вул. Зеленої до площі Петрушевича. Пізніше тут мають посадити кущі. На вулиці вже нанесли відповідну дорожню розмітку та встановили частину знаків.

Читайте також: До павільйону зупинки на Шота Руставелі хочуть облаштувати пандуси

Нагадаємо, частину вулиці Шота Руставелі від вулиці Зеленої до площі Петрушевича закрили на ремонт 30 липня, внаслідок чого припинив курсувати тролейбус №5, а тролейбуси №11 та №24 змінили маршрути. На ремонт 104 м вулиці передбачили 1,4 млн гривень. Ремонтні роботи виконувала ТОВ «Львівська дорожня служба».

Вікторія Ейсмунт,

фото Львівської газети


Читайте також:
27 Вересня, 2018 22:04
Андрій А де велодоріжка??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!