На станції «Академік Вернадський» замайорів прапор бригади львівських десантників

1889 0
На Антарктиді розгорнули прапор 80-тої окремої десантної штурмової бригади з Львівщини.
Фейсбук Тараса Греня

Фейсбук Тараса Греня

На станції «Академік Вернадський» на  Антарктиді замайорів прапор 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.  Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав керівник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тарас Грень.

«Далекі крижані горизонти і майорить прапор 80 окремої десантної штурмової бригади. Антарктика. Особливо подяка Сергію Глотову, він не перший рік допомагає нашій Львівській  80-тці. Підкорюємо нові горизонти. Якщо нам під силу далекі простори,  то що нам відстояти  власні землі, до перемоги! Де наш прапор, там Україна», – каже він.

Нині Тарас Грень служить у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ.

Читайте також: Десантники 80-ї бригади знищили крилату ракету, яка летіла на місто

Додамо, що команда 27-ї Української антарктичної експедиції, яка почала зимівлю на станції «Академік Вернадський», записала відеозвернення до всієї України, у якому вони вітають українців із Великоднем та дякують ЗСУ.

Нагадаємо, національний антарктичний науковий центр повідомив склад зимувального загону 27-ї Української антарктичної експедиції, який в березні вирушив на станцію «Академік Вернадський» й працюватиме там понад рік. Серед львів’ян – біологи Сергій Глотов та Марта Дзиндра і системний адміністратор зв’язку Володимир Хомко.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!