На Сихові відкрили третій у Львові центр для допомоги військовим

2672 0
У Львові на Сихові відкрили третій центр забезпечення військовиків. Туди люди можуть приносити необхідну допомогу для солдатів, які воюють на Сході України. Окрім цього, центр діє у режимі поштової служби. Родичі військових, які перебувають у зоні антитерористичної операції, можуть передати речі для близьких.
Фото: real-vin.com

Фото: real-vin.com

Новий центр відкрили на проспекті Червоної калини, 109 у торговому центрі «Санта-Барбара». Вже у перший день відкриття центру львів'яни принесли продукти харчування, засоби гігієни, а також гроші на придбання касок та бронежилетів, пишуть Львівські новини онлайн.

Керівник Самооборони Львівщини Валерій Веремчук повідомив, що центр працює щодня з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 20:00. В суботу – з 10:00 до 17:00. В неділю – з 12:00 до 17:00.

«Запрошуємо приносити речі, бо перемога в цій війні може бути тільки спільною – тільки якщо ми їх будемо підтримувати, і в них буде достатньо ресурсу, щоби перемогти ворога», – сказав Веремчук.

Читайте також: Як стати волонтером, аби допомагати українським військовим

Нагадаємо, Центри забезпечення військових вже діють у Львові на вул. Шота Руставелі, 2 та у Винниках на вул. Шевченка, 5. Активісти збирають і регулярно доправляють допомогу українським військовим у зону АТО.

Контакти: 098-88-27-589

Картковий рахунок:

Сергій Дзядик (заступник керівника ГФ «Народна Самооборона»)

Приватбанк

5168 7420 6584 4957

Розрахункові рахунки:

ГФ «Народна Самооборона»

Читайте також: Як у Львові можна допомогти військовим в зоні АТО


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!