На території «Шувару» збудують новий павільйон із продовольчими товарами

4966 0
У планах збільшення площі для проведення комерційної діяльності.
Фото: візуалізація виконкому ЛМР

Фото: візуалізація виконкому ЛМР

У Львові на проспекті Святого Івана Павла ІІ планують нове будівництво на території ринку «Шувар». Йдеться про облаштування павільйону продовольчих товарів у другому корпусі. Вдповідне рішення ухвалили сьогодні, 29 серпня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

Йдеться про облаштування павільйону з тильного боку існуючої торгівельної будівлі. Там вже є сформовані три копуси. Позаду них облаштують розширення з додатковим корпусом.За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, планується збільшення площі для проведення комерційної діяльності.

Новий павільйон розмістять на земельній ділянці площею 3, 56 га. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 22,51 %.

Зокрема, у планах облаштування підземних приміщень під укриття населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій. При цьому приміщення укриття відокремлять від решти підземних приміщень та передбачать його опалення. Додатково в укритті буде приміщення для зберігання продуктів харчування довгого зберігання, медикаментів, засобів індивідуального захисту органів дихання та зору. 

Читайте також: На Сихові пропонують перепланувати частину вулиць

Проєкт також передбачає елементи мистецтва, які будуть встановлені в межах будівництва. 

За даними аналітичної системи You Control, власниками ТЗОВ  «РСП «ШУВАР» є львів’яни Роман Федишин та Андрій Чіпчар. 

Нагадаємо, що у Львові на проспекті Червоної Калини пропонують влаштувати транспортно-тунельне переміщення. За проєктом, тунель хочуть облаштувати навпроти ринку «Шувар».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!