На Львівщині за 55 млн гривень відремонтують міст. Схема об'їзду

1323 0
Відкрити рух по мостовому переходу планують 15 листопада.
Фото умовне

Фото умовне

З 15 серпня на Львівщині розпочнуть капітальний ремонт мостового переходу села Малехів автомобільної дороги загального користування Київ-Чоп. Рух буде тимчасово перекрито. Про це повідомиив заступник голови ЛОДА Юрій Бучко. 

На ремонт мостового переходу передбачено 55 млн грн з державного бюджету. Виконуватиме роботи підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Читайте також: Коли відкриють проїзд для вантажівок через міст на дорозі Рава Руська – Гайок 

Протягом серпня-листопада будуть виконувати наступні роботи:

  • демонтаж і розбирання конструкцій існуючого мосту та частини існуючих підходів до нього, перевлаштування інженерних мереж;
  • улаштування буронабивних паль під конструкції опор;
  • улаштування монолітних конструкцій опор мосту;
  • монтаж нових балок прогонових будов;
  • улаштування залізобетонної плити;
  • улаштування мостового полотна на мосту та підходах, гідроізоляції та шарів асфальтобетонного покриття.

 

Відкриття руху по новому мостовому переходу орієнтовно планується на 15 листопада 2023 року.

Схема об’їзду мостового переходу:

Для довідки

Мостовий перехід побудований у 1961 році, його довжина 18,5 м. Його перебудовували декілька разів. Він складається з п’яти частин, деякі з яких не об’єднані між собою, у зв’язку з цим відсутня можливість виконувати капітальний ремонт мостового переходу по частинах, не закриваючи рух по ньому.

Нагадаємо, що із 25 квітня на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк через річку Західний Буг поблизу села Гайок дорожники перекрили рух автомобільного транспорту через мостовий перехід. Тут можна переглянути схему об'їзду.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!