На війні з росією загинув 30-річний захисник зі Львова Олександр Малевський

38449 0
Поховають Олександра Малевського у п’ятницю, 6 травня.
Фото: Ліцей 80 Львівської міської ради

Фото: Ліцей 80 Львівської міської ради

На війні із росією від рук ворога загинув львів’янин Олександр Малевський. Про це повідомили у Ліцеї №80, випускником якого був захисник.

«Сумна звістка сколихнула нашу шкільну громаду… Загинув за Україну випускник нашого ліцею Олександр Малевський. Співчуття рідним та близьким», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На фронті загинув командир добровольчого формування тероборони з Львівщини

Олександру Малевському на позивний «Берсерк» було лише 30 років. Він служив у 80-тій окремій десантно-штурмовій бригаді десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Брав участь у бойових діях на Лиманському напрямку.

Чин похорону відбудеться у п’ятницю, 6 травня, у Гарнізонному храмі св. Петра і Павла об 11.00.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення росії, за словами президента України Володимира Зеленського, загинули 3 000 українських військових, які пішли боронити рідну землю. Ще приблизно 10 тисяч військослужбовців отримали поранення. Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!