На війні з росією загинув відомий фехтувальник зі Львівщини

1170 0
Ростислав Лівач загинув 6 червня на фронті.
Ростислав Лівач. фото: Василь Бусол/ Федерація фехтування Львівської області

Ростислав Лівач. фото: Василь Бусол/ Федерація фехтування Львівської області

На фронті загинув фехтувальник зі Львівщини Ростислав Лівач. Про це повідомили у Національному олімпійському комітеті України.

Ростислав —  кандидат у майстри спорту з фехтування на шаблях, учасник Всеукраїнських змагань, переможець та багаторазовий призер чемпіонатів Львівської області. 

Із початком повномасштабного російського вторгнення Ростислав боронив Україну в лавах 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України, а згодом – у складі 78-го окремого десантно-штурмовому полку «Герць» Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Загинув 6 червня. 

З нагоди десятиріччя медіахаб «Твоє місто» запустив збір коштів для 80-тої окремої десантно-штурмової бригади. Під час відзначення команді вдалося зібрати близько 250 тисяч грн, збір продовжено. Долучитися до допомоги військовим можна за реквізитами:

Найменування одержувача: ГО ТВОЄ МІСТО ЛЬВІВ

Код отримувача: 40137771

Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

Рахунок одержувача у форматі IBAN: UA233052990000026006021002802

Валюта: UAH

Перехід за qr-кодом здійснюється за допомогою додатка Приват24

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!