На війні загинув гірник з Львівщини Василь Саноцький

29828 0
Йому було 35 років.
Василь Саноцький/Фото: ДП "Львіввугілля"

Василь Саноцький/Фото: ДП "Львіввугілля"

У боротьбі з російським агресором загинув на захисті України гірник з ремонту гірничих виробок шахти «Відродження» Василь Саноцький. Про це повідомили у ДП «Львіввугілля». 

Читайте також: На фронті загинув командир добровольчого формування тероборони Львівщини 

У Василя Саноцького залишилися дружина і двоє доньок. 

«У боротьбі з російським агресором загинув на захисті України гірник з ремонту гірничих виробок шахти «Відродження» Василь Саноцький. Уся шахтарська спільнота Прибужжя глибоко сумують з приводу смерті воїна-шахтаря».

Довідково

Василь Ігорович Саноцький народився 29 жовтня 1986 року. З 2004 року працював на шахтах «Межирічанська», «Лісова» , а з жовтня 2021 року - на шахті «Відродження» ДП «Львіввугілля» на дільниці з видобутку вугілля. Мешкав у с. Стремінь Червоноградського району Львівської області. У скорботі мати, дружина та двоє дочок.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!