На в’їзді у Львів зі сторони Рясного замінять вуличне освітлення

2188 0
128 люмінесцентних ламп замінять на світлодіодні світильники.
Ілюстративне фото: wp.com

Ілюстративне фото: wp.com

У Львові на вулиці Шевченка, від ТЦ «Вам» у Рясному до межі Львова, реконструюють зовнішнє вуличне освітлення. Відповідний тендер оприлюднили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Як у Львові працює вуличне освітлення? Деталі

У межах реконструкції, на цій частині дороги мають демонтувати металеві та бетонні та залізні опори та наявні мережі. Натомість люмінесцентні лампи замінять на 128 світлодіодних світильників на кронштейнах та встановлять нові опори.

Замовником реконструкції є ЛКП «Львівсвітло». Вартість робіт становить майже 7 млн гривень. Замінити вуличне освітлення на Шевченка при в’їзді у Львів зі сторони Рясного мають до 31 січня 2019 року.

За результатами аукціону, про намір укласти договір повідомили ТОВ «Комбінат комунальних підприємств». Згідно з даними системи Youcontrol, фірма зареєстрована Здолбунові Рівненської області. Кінцевою бенефіціарною власницею компанії є Людмила Бабак. Фірма здебільшого займається електромонтажними роботами.

Читайте також: Вам не темно? 8 фактів про вуличне освітлення у Львові

Додамо, що у Львові оголосили низку тендерів на реконструкцію зовнішнього освітлення на в’їзді у місто, яка передбачає заміну старих ламп на світлодіодні. Зокрема таку реконструкцію планують провести на СтрийськійГородоцькійЛичаківській та Липинського.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!