Київ

На восьми вулицях Києва комунальники демонтовали низку незаконних яток

675 0
Департамент міського благоустрою та Комунальне підприємство “Київблагоустрій” активізували боротьбу з незаконно встановленими торговельними ятками і сьогодні вранці почали активне відпрацювання.

14 березня було демонтовано низку тимчасових споруд на восьми вулицях Києва. Про це розповів на своїй Facebook-сторінці директор Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації Тимур Ткаченко.

Протягом дня міський благоустрій провів демонтажі незаконно встановлених ТС в різних районах столиці. “Деякі підприємці не чекають на демонтаж та самостійно прибирають свої ТС. Був також супротив на Жмаченко”, – додав Тимур Ткаченко.

За словами чиновника, деякі власники самостійно прибирали свої ТС, тепер їх немає за адресами:
 
- Дарницький бульвар, 23;
- бульвар Гавела Вацлава, 6;
- проспект Правди, 94;
- проспект Правди, 66.
 
Силами комунального підприємства було прибрано об'єкти за адресами:
 
- вулиця Колекторна, 3;
- проспект Соборності, 12.
- Кловський узвіз, 7
- вулиця Нововокзальна, 3
 
Однак, на вулиці Німецька, 1 в Печерському районі, власник споруди відмовився демонтувати її. Інспектори звернулися до патрульної поліції, було складено акт про перешкоджання невідомими молодими людьми виконанню роботи.
 
"Ми часто стикаємось з ситуаціями, коли люди вірять, що використання сили допоможе їм досягти своєї мети, і вони вважають, що сила має більший вплив, ніж закон. Проте це не так. У найближчий час споруду по вулиці Німецька, 1 буде демонтовано", - резюмував Ткаченко.
 

За його словами, 15 березня у Києві продовжиться "така ж програма" демонтажу МАФів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ. Будинок Карлсона на даху. Що робитимуть із незаконною надбудовою у Голосієві, до якої у комунальників не було доступу. 

Нагадаємо, цього тижня на трьох центральних вулицях Києва прибиратимуть незаконну рекламу з історичних будівель.

Раніше повідомлялось, що комунальники розчистили від МАФів підходи до 7 станцій метро, в роботі ще одна станція.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!