На вулиці Городоцькій у Львові утворився сильний затор. Як об'їхати

3267 0
На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій.
Фото:Владислав Данко

Фото:Владислав Данко

На вулиці Городоцькій у Львові утворились затори. Усе через перекриття ділянки, де вона перетинається із площею Кропивницького. Цю частину дороги закрили на ремонт учора вночі.

На картах із Google maps, де можна стежити за станом заторів у Львові, уже вранці «червоною» стала частина вулиці Городоцької, а також деякі інші, що примикають до неї.

Скрін із google.com/maps станом на 13.20

У соцмережах люди скаржаться на затори та публікують фото. Дехто побоюється, що у понеділок буде ще гірше.

Ускладнений рух вулицями Городоцькою, Братів Міхновських, Горської, Сар'яною, Липневою, Героїв УПА, Федьковича, Кропивницького, Хотинською, Короткою.

Ускладнення в русі утворились через те, що учора, 13 жовтня уночі перекрили ще одну ділянку вулиці Степана Бандери. Упродовж місяця буде перекрите перехрестя з вул. Городоцькою від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. 

У Львівській міській раді запропонували схему об'їзду перекритої ділянки: «На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій», – йдеться у повідомленні.

Схема об'їзду перекритої ділянки

Також впродовж місяця паркування на вул. Тобілевича – вул. Федьковича – пл. Кропивницького – вул. Короткій буде заборонено. Дотримання правил дорожнього руху контролюватимуть інспектори з паркування та патрульна поліція. Тут цілодобово працюватиме евакуатор, додали у міській раді. 

Нагадаємо, що на перехресті з вул. Городоцькою від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького проводитимуть роботи із облаштування трамвайної інфраструктури, зокрема змінять радіус поворотів трамваїв. Як курсуватиме громадський транспорт, читайте тут. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!