На вулиці Кульпарківській сталася ДТП. Є потерпілі

1325 0
Пасажира одного з легковиків госпіталізували до медзакладу.

Сьогодні, 27 вересня, на вулиці Кульпарківській сталася дорожньо-транспортна пригода. У результаті зіткнення двох автомобілів постраждав пасажир одного з легковиків. Його госпіталізували до медзакладу. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Читайте також: Поблизу Львова сталася ДТП. Серед постраждалих – 10-річна дитина

ДТП трапилася на перехресті вулиці Кульпарківської з вулицями Антоновича та Окружною. Там зіткнулися Volkswagen Passat, яким кермував 28-річний чоловік, та Skoda Octavia, за кермом якого був 49-річний водій. Постраждав пасажир Skoda 1983 року народження.

Нагадаємо, що у Рудному сталася ДТП автобуса та легковика. У результаті аварії постраждали шестеро осіб. 

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!