Київ

На вулиці Кирилівській у Києві прокладуть нову трамвайну колію

1051 0
Пасажири, які проїжджали біля Куренівського парку, побачили шпали та щебінь.
Фото: Управа КПТ

Фото: Управа КПТ

Уздовж вулиці Кирилівської столичні транспортники розпочнуть реконструкцію трамвайної колії. Світлину, зняту в трамваї, надіслали до неофіційної сторінки Київпастрансу в соцмережах.

До слова, у генплані Києва закладено реконструкцію трамваю по Кирилівській з організацією прискореного руху.

Раніше повідомлялось про підготовку до початку реконструкції. На території трамвайного депо ім. Шевченка частково звільнили місце (шляхом «трамбування» старих вагонів) під вагони Подільського трамвайного депо.

Нагадаємо, КМДА анонсували, що цього року зробити роком оновлення транспорту та відбудови. На транспорт та дорожнє господарство в кошторисі Києва на 2023 рік запланували 12,4 млрд грн або 19% бюджету міста. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!