На вулиці Липинського у Львові планують збудувати новий житловий комплекс. Візуалізація

7482 0
Йдеться про житловий комплекс у 7-9 поверхів та підземним паркінгом.
фото: візуалізації лмр

фото: візуалізації лмр

У Львові планують збудувати нову багатоповерхівку на вул. Липинського. Йдеться про житловий комплекс у 7-9 поверхів та підземним паркінгом. Відповідне рішення сьогодні, 12 серпня, прийняли на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

«Йдеться про ділянку, яка розташована в зоні Ж-3 – житловій, і там передбачено мінімальне навантаження. Основна частина приміщень – 7 поверхів, і два перші в цій частині ділянки – комерційні. Так само передбачено акцент: на куті 9-поверхівки великий двір. Це має бути доповнення громадського простору», – каже головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: У Львові попереджають про незаконне будівництво багатоповерхівки у мікрорайоні Скнилова

Окрім цього, за його словами, є звернення стосовно того, аби виділити площу для потреб міста і використати її під дитячий садок. Посадовець каже, що для такого району потрібне підсилення соціальної інфраструктури.

Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво на вул. Липинського у Львові отримало ТзОВ «Крістал Парк». Додамо, що, за даними аналітичної системи Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові на вул. Біговій, а кінцевою бенефіціарною власницею є Тетяна Савочка з Київщини. Вона також є власницею ДК «Новабудова», «Білдінг Авеню» у Києві тощо.

Ольга Коваль

Візуалізації з виконкому ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!