На вулиці Йосипа Сліпого у Львові облаштовують пішохідний перехід

1251 0
На локації вже нанесли «зебру», встановили дорожні знаки, відновили сходи, які ведуть до переходу.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові завершують облаштування пішохідного переходу на вулиці Йосипа Сліпого, 31, бічна до вул. Зеленої. У жовтні відповідне рішення прийняли на міській комісії з безпеки дорожнього руху.

Джерело: пресслужба ЛМР

Читайте також: Біля Оперного у Львові облаштують «острівцеву» зупинку

Задля підвищення безпеки пішоходів у даній локації відновили сходи, якими користуються мешканці, щоб перейти дорогу. Також ЛКП «Львівсвітло» облаштовує там вуличне освітлення.

«Раніше тут пішохідного переходу не було. Тобто, не було ні відповідної розмітки, ні необхідних дорожніх знаків. Інтенсивного руху тут немає, але, задля безпеки пішоходів, вирішили впорядкувати і узаконити перехід.

Тут уже нанесена «зебра», встановлені необхідні дорожні знаки. Також ми відновили старі сходи, які ведуть до переходу. Ще доробляємо площадку між сходами та «зеброю», – повідомив начальник відділу комунального господарства Личаківської районної адміністрації Василь Паливода.

Зазначається, що новий пішохідний перехід облаштують також на перехресті вулиць Пимоненка-Хлібна, що у Сихівському районі. Як повідомили у Сихівській районній адміністрації, даний район активно забудовується, через що виникла додаткова потреба у пішохідному переході. Його планують зробити до кінця листопада.

Нагадаємо, раніше на комісії з безпеки дорожнього руху ЛМР вирішили, що на вулиці Гната Хоткевича у Львові змінять організацію руху та облаштують велосмугу у напрямку парку Івана Павла ІІ. Також на перехресті вул. Гната Хоткевича – вул. Чукаріна облаштують пішохідний перехід. 

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!