На якому етапі будівництво сміттєпереробного заводу у Львові

10463 0
Будівельні роботи здійснює польська компанія Control Process S.A.
Фото: Зелене місто

Фото: Зелене місто

У Львові, на вул. Пластовій, 13, триває будівництво сміттєпереробного заводу. Тут вже триває розгортання 24 біотунелів для ефективного висушування відходів, а також розпочато процес бетонування перших стін для біофільтрів. Про це повідомили в ЛКП «Зелене місто».

Будівельні роботи здійснює польська компанія Control Process S.A. 

«Підкреслимо роль біотунелів, котрі виконують ключову місію в нашому проєкті. Ми розгортаємо аж 24 тунелі біосушки, які зберігатимуть свою активність на комплексі. Тунелі біосушки наповнені спеціальними трубами для ефективного висушування відходів. Це не просто оптимізація процесу - це наш внесок у збереження навколишнього середовища. Зауважте: загальна довжина цих труб - 14 544 метри! Але це ще не все - ми вже розпочали процес бетонування перших стін для біофільтрів та перекриття камер біотунелів. Такий крок вперед наближає нас до створення екологічно чистої та стійкої спільноти», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вартість сміттєпереробного заводу у Львові може зрости

Нагадаємо, що у Львові знайшли компанію, яка купуватиме пластик, що продукуватимуть на сміттєпереробному заводі. ЛКП  «Зелене місто» та ТзОВ «ДХАНА» підписали протокол про наміри щодо постачання. 

Наталія Вареник

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!