На якому етапі впровадження додатка ЛеоКарт

1781 0
До кінця року мають запустити додаток.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові планують запустити додаток для Леокарт з другого півріччя 2024 року. Про це повідомив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило на засіданні комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності ЛМР 17 червня, інформує Tvoemisto.tv.

«Велика кількість скарг від пасажирів надходить через неможливість нормально перевірити та контролювати баланс транспортної картки. Запуск додатка має вирішити цю проблему, оскільки не всі можуть кожен раз підходити до валідатора, на якому неможливо побачити історію валідацій», – зазначив член комісії Андрій Стець.

Зазначимо, що баланс ЛеоКарт можна перевірити на валідаторі або у застосунку EasyPay. Валідовані поїздки можна переглянути у онлайн-сервісі E-shop

«Однак у E-shop можуть не коректно відображатися поїздки. Це пов'язано зі зв'язком та відповідальністю водіїв. Ми поступово збільшуємо відповідальність водіїв. Сервіс покаже поїздки, але якщо на момент валідації не буде зв'язку, в сервісі може бути неправильно вказана зупинка. Водії повинні власноруч контролювати цей процес і вносити відповідні корективи», – пояснив Олег Забарило.

Читайте також: Коли у Львові запровадять пересадковий квиток 

Він додав, що періодично водіїв громадського транспорту навчають деталям роботи системи е-квитка, щоб виправити це.

Нагадаємо, що до хакерської атаки на систему е-квитка випуск додатку для ЛеоКарт планували на перше півріччя 2024 року. Його створює команда «SoftServe».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!