Коли з'явиться додаток для ЛеоКарт

8267 0
Додаток для ЛеоКарт розробляє IT-компанія «SoftServe».
Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Випуск додатку для ЛеоКарт планують на перше півріччя 2024 року. Про це повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило 4 грудня під час обговоренння тарифів з громадськістю.

«Минулого тижня мали нараду з «SoftServe». Зараз є активізація рооти, щоб запустити додаток скоріше», –зазначив Олег Забарило. 

Зазначимо, що раніше мовилось про те, що випуск додатку прикріплений до останнього етапу впровадження е-квитка. Як зазначив голова комісії транспорту, зв'язку та мобільності ЛМР Ігор Зінкевич останній етап реалізують у другому півріччі 2024 року.

Читайте також: Як працює безготівкова оплата у Львові, а як у області. Пояснення

Нагадаємо, що наступного року на пільгові перевезення та оплату транспортних послуг необхідно 1 млрд 25 мільйонів гривень.

Зазначимо, що у Львові з 11 грудня впровадять автоматизовану систему оплати проїзду у громадському транспорті всієї громади. Наразі тестування безготівкової оплати проїзду триває на автобусних маршрутах №1А, 3А та 10, які обслуговує комунальне АТП-1. На лініях працюють великі низькопідлогові автобуси. Також безготівкова оплата доступна на маршрутах № 5А, № 62, №39, №11, №58, №59, №61.

Додамо, що нещодавно Tvoemisto.tv поспілкувалося з директором Львівського комунального підприємства «Львівавтодор» Миколою Власюком та представником компанії «SoftServe» Олегом Засадним про результати тестового етапу впровадження безготівкої оплати, коли саме повноцінно працює е-квиток, чому його так довго впроваджують і що заважає це зробити. Детальніше читайте у нашому матеріалі за посиланням.

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!