На яких перехрестях Львова найбільш забруднене повітря. Результати дослідження

3279 0
Умовно чисте повітря є на двох перехрестях міста.
Фото: ipress.ua

Фото: ipress.ua

Хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» провела перевірку рівня забруднення атмосферного повітря у IV кварталі 2021 року на перехрестях Львова. Так, працівники обстежили 30 перехресть, – про це йдеться на сторінці лабораторії у Фейсбуку.

Після завершення вимірювань фахівці лабораторії розрахували нормовані показники комплексних індексів забруднення атмосфери на кожному перехресті. Результати показників з 30 обстежених перехресть Львова показали, що:

умовно чисте повітря є на двох перехрестях – вул. Шпитальна – вул. Данилишина, вул. Степана Бандери – вул. Антоновича – вул. Русових;

Читайте також: У Львові придумали, як вирішити проблему шумового забруднення

слабко забруднене повітря на 22 перехрестях;

забруднене повітря на шести:

  • вул. Дорошенка – вул. Словацького,
  • пр. Червоної Калини (Верхній Шувар),
  • вул. Липинського – вул. Хмельницького,
  • вул. Хмельницького – вул. Опришківська,
  • вул. Шевченка – вул. Ковча,
  • вул. Городоцька – вул. Збиральна.

 

Нагадаємо, що наприкінці березня і на початку квітня 2020 року у Львові пересувна лабораторія провела заміри концентрації забруднюючих речовин на найбільш забруднених перехрестях Львова. Якість повітря досліджували на 13 перехрестях і на більшості з них повітря стало чистішим у середньому на третину, а подекуди і більше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!