На Яворівському полігоні загинув полковник Олег Ящишин

18956 0
Панахида та похорон відбудуться 15 березня.
Фото: Тетяна Ящишин

Фото: Тетяна Ящишин

На Яворівському полігоні, куди учора, 13 березня, потрапили ракетні удари, загинув полковник Олег Ящишин. Про на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.

Читайте також: Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині

Загибель батька також підтвердила донька Олега Ящишина Tетяна, зазначаючи, що також там була.

«Мій батько загинув під час вчорашньої атаки на Міжнародний миротворчий центр. Я була там, але в іншій будівлі. Думаю, що він захищав мене увесь цей час бомбардування, і ось причина, чому я жива і майже не постраждала», – зазначила Тетяна Ящишин.

Читайте також: «Якщо ракета впаде у вас?», – міський голова Львова про реакцію поляків на обстріл полігону

Олег Ящишин був полковником, старшим викладачем Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Панахида за загиблим Олегом Ящишиним відбудеться завтра, 15 березня, об 11:00 год. у Гарнізонному Храмі Петра і Павла, що на вул. Театральна, 13. Поховають Олега Ящишина на Личаківському кладовищі.

Нагадаємо, що учора, 13 березня, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, там загинуло 35 військових. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!