Біля Мелітополя знищили міст, через який росіяни постачали зброю та пальне з Криму

6796 0
Вибух пролунав близько 8 ранку у населеному пункті Якимівка.
Залізничний міст в Якимівці Мелітопольського району/Фото: Сергій Братчук

Залізничний міст в Якимівці Мелітопольського району/Фото: Сергій Братчук

Сьогодні, 28 квітня, поблизу тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області стався вибух на залізничному мості, яким росіяни перевозили зброю і пальне. Про це повідомив речник Одеської обласної державної адміністрації Сергій Братчук у Telegram. 

Читайте також: Представниця ООН виїхала в Запоріжжя готувати можливу евакуацію з Маріуполя

Він зазначає, що вибух пролунав близько 8 ранку у населеному пункті Якимівка. Вона перебуває в окупації, як і Генічеськ, Мелітополь та Бердянськ.

«Сьогодні близько 8 ранку ранку відбулася самоліквідація залізничного мосту в Якимівці Мелітопольського району. Через цей міст окупанти постачали зброю та паливо з Криму. Після самоліквідації у москалів розпочалася паніка, так як зрозуміли – дістанемо їх кругом», – написав він. 

Зауважимо, що таке залізничне сполучення значно спрощувало росіянам організацію матеріально-технічного забезпечення з окупованого Криму. 

 

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!