На правах реклами

На Зеленій офіційно відкрили першу чергу ЖК Viking Park. Фото

1920 0
Емоційне відкриття openair об’єднало власників квартир, представників девелопера та партнерів проєкту.
Фото: ЖК Viking Park

Фото: ЖК Viking Park

У Львові відкрили першу чергу Viking Park на вулиці Зеленій, 151. У суботу територія комплексу стала емоційним простором, де гості змогли стати учасниками спільного свята з нагоди відкриття.

«Дякуємо команді забудовника, що відкриття відбулося небанально. Для нас всіх велике свято», – говорить Наталя, одна з власниць квартир.

Для гостей організували розваги, фудкорти та майстер класи. Спеціально були створені простори для творчості, де можна було займатися всією родиною. Для найменших дітей працювала ігрова територія, аквагрим, конкурси та ігри з аніматорами.

В різних частинах задіяли острівці фуд-корту, а родзинкою став великий казан, в якому готували плов. Для відпочинку також організували острівці бербекю-бару та шезлонги.

Відкриття організатори зробили максимально інтерактивним, із великою кількістю конкурсів, під час яких можна було виграти призи – побутову техніку.

Музичним подарунком став виступ гурту DRAGOBRASSBAND.

Саме відкриття підкреслило можливості комплексу, який можна задіювати під різні потреби.

«Сьогодні в мене серце радіє. І навіть той вітер, який є попутним для справжнього вікінга, – відкриває дорогу в хороше мирне майбутнє», – сказав під час відкриття Олег Лаврик, засновник компанії Viking Park.

Варто зазначити, що ця подія стала вже другим відкриттям в Viking Park. Наприкінці червня уже відкрили бізнес-центр класу А, що є частиною житлово-офісного комплексу Viking Park. Тоді ж у межах презентації відбулася панельна дискусія "Інвестиції і розвиток Львова», за участі засновника Dragon Capital Томаша Фіали, міського голови Львова Андрія Садового. Відкриття бізнес-центру невипадково робили першим, бо, за словами девелопера, хотіли показати, що соціальна інфраструктура і можливості роботи є частиною сучасного житла.

Якість і продуманість комплексу оцінили і гості під час відкриття власне житлової черги цієї суботи.

«Хочу подякувати забудовнику Вікінг за таку чудову архітектуру і стильове вирішення. Є відчуття, що поруч справді має бути море. Нам дуже сподобалася якість побудови. Розглядали ми кілька варіантів, дивилися, але саме тут знайшли саме те, що шукали», – розповів мешканець Юрій.

Зараз в комплексі триває будівництво наступних черг, які планують здати в експлуатацію наприкінці 2022 року. 

Житлово-офісний комплекс бізнес-класу Viking Park – це комфортне та оригінальне середовище і для проживання, і для роботи, і для відпочинку, в якому автори проекту врахували потреби і ділових людей з авто, і мам із візочками, і дітей, і молоді велосипедами.

Проєкт реалізували в архітектурному бюро AVR Development. Житловий комплекс складається з 4 черг будівництва – 396 комфортабельних квартир та апартаментів. Площі квартир становлять від 33 м2 до 134 м2. Для житлової частини комплексу застосована каскадна поверховість, просторі відкриті тераси із скляним огородженням, лоджії, балкони, квартири з патіо.

ЖК має безліч переваг: якісні будівельні матеріали, панорамні вікна від виробника Salamander, підземний паркінг із зарядками для електрокарів, комори,  дитячі майданчики, а також закритий внутрішній двір.

Детальніше про ЖК Viking Park можете прочитати тут.

Фото: Viking Park 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!