Політична реклама

Народжені в Сибіру діти політв’язнів зберуться у Львові

1553 0
У Львові 1 червня о 13:00 з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Національному музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» відбудеться зустріч учасників проекту «Місце народження – Сибір» та презентація видань спогадів дітей колишніх політув’язнених та депортованих.
Фото: prostir.museum

Фото: prostir.museum

На зустрічі в «Тюрмі на Лонцького» діти репресованих українців поділяться своїми спогадами та дадуть настанови для сучасної молоді, а також буде презентовано видання «Місце народження — Сибір», інформує прес-центр Центру досліджень визвольного руху.

На зустрічі будуть присутні ініціатори ідеї — представники ГО «Перспектива плюс» та Агенції регіонального розвитку Кам'янка-Бузького району. Модератор заходу — журналіст, координатор проекту «Місце народження — Сибір» Ганна Сологуб.

Довідка:

Національний музей-меморіал жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького», Львів, вул. С. Бандери , 1 (вхід з вул. К. Брюллова).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!