Наскільки розчищені дороги та вулиці у Львові. Фото

2093 0
Сьогодні у Львові падатиме мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, синоптики прогнозують слабкі хуртовини. Удень буде від -2 до +3 градусів тепла.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Головні магістральні дороги Львова розчищені від снігу, однак на зупинках громадського транспорту значні кучугури снігу,  як і на пішохідних та менших вуличках. 

Читайте також: На варті у будь-яку пору за 4 тисячі гривень. Як львівська прибиральниця бореться зі снігом

На онлайн карті, за якою можна відстежувати, де зараз у місті працює снігоприбиральна техніка видно, що наразі станом на 09.00 год найбільше техніки працює на вулиці Гетьмана Мазепи, на вулиці Князя Лева та суміжних із нею, на вулиці Вернадського, також техніка працює на Городоцькій.

Однак є чимало вулиць, до яких комунальники ще не добиралися, зокрема вулиця Княжа у центрі Львова.

Нагадаємо, через снігопад у понеділок вранці Львів паралізувало. Через нерозчищені дороги у Львові утворювались затори. Були затримки у русі громадського транспорту. Львів'яни поширювали фото нерозчищених доріг і тротуарів Львова, а також черг на зупинках громадського транспорту. Маршрутки були переповнені і курсували із значним порушенням графіку. Трамваї впродовж дня кілька разів виходили з ладу, а на вул. Коперника загорівся трамвай, пожежу вдалося оперативно загасити.  

Міський голова Садовий вийшов разом із комунальниками і працівниками мерії розчищати місто, однак депутати міськради заявили, що розчищати вулиці слід було завчасно, а не тоді, коли в місті вже колапс, і робити це не заради фото.

Вчора львів'яни почали поширювати фото та слова вдячності для сумлінних двірників, і навіть просили виписати їм премії.

Фото Ігоря Зінкевича

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!