Наступного тижня у Львові можуть відновити очне навчання школярів

3129 0
Рішення про перехід на очне навчання учнів 5-11 класів розглянуть у вівторок-середу.
Фото: depositphotos

Фото: depositphotos

Наступного тижня у Львові учні 5-11 класів, позашкілля та дозвілля можуть перейти на очне навчання. Таке рішення міська влада прийме у разі зменшення рівня захворюваності на коронавірус. Проо це повідомив заступник міського голови Андрій Москаленко за підсумками комісії ТЕБ і НС.

Читайте також: У Львові 44 школи повністю вакциновані від коронавірусу

«До вівторка-середи (16-17 листопада) продовжуємо моніторити ситуацію з динамікою захворюваністі. У разі зменшення динаміки захворюваності - 16-17 листопада на комісії буде розглядатись рішення щодо можливості відновлення очного навчання в школах, позашкілля та дозвілля», – каже він.

Крім того, за рішенням комісії, з середи, 17 листопада центр «Джерело» відновлює надання послуг у структурних підрозділах за наявності у 100% працівників сертифікатів про вакцинацію або негативного тесту.

Нагадаємо, Львівщина вже два тижні перебуває у червоній зоні. 

З понеділка, 15 листопада, учні 1-4 класів повертаються за парти. 

Нагадаємо, Тvoemisto.tv організувало дискусію, де обгворили з експертами та батьками, за яких умов школи зможуть працювати офлайн та як забезпечити якісний навчальний процес навіть в умовах карантину.

Напередодні також зареєстрували петицію про відновлення очної форми навчання в освітніх закладах під час «червоної» зони за умови 100% вакцинації колективів освітніх закладів. Вона зібрала понад 500 необхідних підписів всього за одну добу. Окрім цього, батьки у Львові закликали міськраду дозволили очне навчання школярів. Під міськрадою 3 листопада зібралося лише кілька представників однієї з приватних шкіл Львова, враховуючи епідситуацію. Мета – дозволити дітям ходити до школи, де є вакциновано 100% персоналу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!