Київ

Столичний театр імені Лесі Українки виступить в Ірландії

1000 0
Театр перебуватиме на гастролях 20-24 червня.
Театр Лесі Українки у Києві / фото з відкритих джерел

Театр Лесі Українки у Києві / фото з відкритих джерел

Національний академічний драмтеатр ім. Лесі Українки з 20 по 24 червня перебуватиме з гастролями в Національному театрі Ірландії (Abbey Theatre), де презентуватиме виставу «Переклади» Браяна Фріла. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства культури та інформаційної політики.
 

«У цій постановці, яка виконується українською мовою з англійськими субтитрами, можна спостерігати захоплюючу наполегливість народу, який намагається зберегти свою культуру навіть у найважчих обставинах», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: у київському театрі триває виставка про цивільних, які стали на захист України

Водночас режисер-постановник вистави Кирило Кашліков зауважив, що вистава «Переклади» є історією про людей, які живуть в епоху глобальних змін. У межах постановки глядачі побачать, як ці зміни впливають на долю кожної людини та на життя суспільства. У п'єсі порушуються теми вибору, честі й гідності, кохання.

Як Мінкульті зауважили, що квитки на виставу коштуватимуть від €13 до €45, втім для людей, переміщених через війну, квитки будуть доступні за €5.

Додамо, Міський театр спільно з Американським домом у Києві запустили курс зі створення аудіопрогулянок на лівому березі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!