Найменших львів’ян навчатимуть створювати аксесуари

2675 0
Гурток дизайну аксесуарів «Золотомушка» для дітей віком від 10 років розпочинає роботу у Личаківському районі. На заняттях навчатимуть створювати м'які іграшки, прикраси та аксесуари різними методами: валяння, печворк, штампування, вишивання.

Як повідомляють організатори, у процесі занять діти зможуть малювати ескізи, розробляти шаблони різних моделей іграшок, розкроювати тканини, вручну шити та оздоблювати вироби. Під час такої творчості використовуватимуть різноманітні матеріали: тканини, стрічки, мотузочки, нитки, фетр, бісер, намистини, фурнітуру та ін.

«Програма гуртка  ̶  сучасна та цікава. Запрошуємо всіх охочих дітей завітати в гурток, щоб навчитися робити модні аксесуари для себе, друзів та рідних. Хочу також сказати, що в нашому районі незабаром розпочнуть діяльність ще дві нові програми для підлітків»,- зазначила Оксана Серафин, директор Дитячих клубів Личаківського району

Заняття відбуватимуться в клубі «Какаду» на вул. Коціловського, 16. Більше інформації про гурток дизайну аксесуарів «Золотомушка» можна отримати за номером телефону: 066 194 35 79.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!