Німеччина передасть Україні установки MARS та нові гаубиці

709 0
Також Німеччина продовжить постачання систем протиповітряної оборони.
фото: володимир зеленський

фото: володимир зеленський

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським оголосив про нову військову допомогу Україні.

Джерело: Штайнмаєр на брифінгу в Києві, Громадське

Президент Німеччини повідомив про постачання Україні додатково двої систем залпового вогню MARS та чотирьох гаубиць. Також Німеччина продовжить постачання систем протиповітряної оборони. Говорячи про шляхи пошуку миру в Україні, Штайнмаєр сказав, звертаючись до Зеленського: 

«Я згоден з вами, що потрібний справедливий мир. Мир, який хоче путін, може викликати нову війну».

Читайте також: Більшість федеральних земель у Німеччині призупиняють прийом біженців

Нагадаємо, що президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр 25 жовтня прибув до України з візитом, аби висловити державі свою підтримку вперше з початку повномасштабної війни.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!