Нова квартира та авто для сина-студента. Декларація ректора Львівського ветеринарного університету

19265 0
Володимир Стибель подав свою декларацію про доходи за 2023 рік.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького Володимир Стибель подав свою декларацію за 2023 рік. Tvoemisto.tv переглянуло, які доходи отримав посадовець та що придбав за підзвітний рік. 

Доходи, грошові активи та мільйонний спадок сина

Сім’я Стибель задекларувала 3 млн 216 тис. доходів. Найбільша частина – спадок сина Тараса Стибеля, який становить 1 млн 931 тис. грн. Зарплата ж ректора за рік – 432 тис. грн. 

Що ж до активів, то вони становлять 1 млн 981 тис. грн. 

Проте 1 млн 249 тис. грн з них зберігаються на банківських рахунках сина, єдиний дохід якого – це стипендія з Львівського національного медичного університету, яка становить 13,8 тис. грн, а також 126 тис. грн як відсотки від АТ «Приватбанк». Аналогічна ситуація із доходами Тараса Стибеля у 2022 та 2021 роках. 

Додамо, що кошти на рахунку сина з’явились у 2020 році, тоді ця сума становила 400 тис. грн. Натомість його сумарні доходи у той рік – 32 тис. грн, у 2019 ж році він не отримував жодних доходів. 

Нова власність Стибель

Серед нової власності сім’ї – нова квартира на 103 м² зі стоянкою у Львові (сумарною вартістю у 1 млн 931 тис. грн) та Audi Q5 2019 року (вартувала 963 тис. грн). Усі вказані покупки належать сину.

З старої нерухомості сім’ї – житловий будинок та земельна ділянка у Винниках, земельна ділянка у Великих Грибовичах, а також квартира та паркомісце у Львові. Уся власність, окрім квартири, повністю належить дружині Аллі Стибель. 

Що ж до транспорту, то у Стибелів у підзвітному році були ще дві автівки – Audi Q5 2015 року (вартувала 400 тис. грн, належить дружині) та Volkswagen Tiguan 2015 року (вартувала 401 тис. грн, належить сину). 

Читайте також: Майже 9,3 млн гривень активів та облігації на мільйон. Декларація ректора «Львівської політехніки» 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv також розглядало декларацію ректора Львівського державного університету внутрішніх справ Романа Благути. Деталі – за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!