Нову дорогу до Білогорщі добудують наступного року

4529 0
Побудувати нову гравійну дорогу від Західного об'їзду Львова до Білогорщі обіцяли ще у 2017 році.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Будівництво дороги до Білогорщі з об’їзної Львова затягнеться до наступного літа. Про це повідомляє «Львівська хвиля» з посиланням на керівника управління інженерного господарства Олександра Одинця.

За його словами, зараз роботи призупинені, оскільки комунальники не мають, звідки брати гравій для будівництва. «Онур» встиг прокласти лише половину планованої дороги. Міські чиновники домовилися з кар’єром, але у нього проблеми з документами.

«Є відповідний кар'єр, який за ліцензією має якісь проблеми. Вони зараз їх вирішують. Думаю, що протягом тижня-двох питання вирішиться і роботи продовжаться», — говорить Олександр Одинець.

Читайте також: Як може змінитися парк Білогорща. Візуалізація

Нагадаємо, торік у березні виконком Львівської міської ради виділив 13 мільйонів гривень на будівництво дороги до житлового масиву Білогорща. Пізніше тодішній очільник Львівавтодору Олег Береза повідомив, що дорогу збудують упродовж року, втім тендер на визначення підрядника робіт оголосили лише в серпні.

У листопаді минулого року стало відомо, що  у тендері на будівництво гравійної дороги до Білогорщі перемогла компанія «Онур конструкціон інтернешенл». Дорогу мали збудувати до кінця серпня, проте безпосередні роботи на ділянці розпочали лише у травні цього року. Відтак завершення будівництва відклалося до кінця 2018-го.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!