Політична реклама

Новий смартфон Samsung реагуватиме на погляд

1012 0
Новинка Samsung Galaxy S IV, яку презентують публіці вже в середині березня, буде обладнана функцією прокручування сторінок поглядом.

Нова розробка — Eye Scrolling — може відстежувати рух очей користувача, -  пише Вкурсе з посиланням на The New York Times.

Це дозволяє смартфону визначити, куди потрібно перегорнути зображення. Наприклад, якщо при читанні подивитися в нижню частину дисплея, то апарат покаже наступну сторінку тексту.

Патентну заявку на Eye Scroll компанія Samsung подала в європейські органи ще у січні. Технологія описувалася як додаток, що забезпечує відстеження руху очей і прокручування дисплеїв мобільних пристроїв, а саме мобільних телефонів, смартфонів, планшетних комп‘ютерів.

До слова, в Samsung уже є функція Smart Stay, яка стежить за рухом зіниць і підтримує комфортний рівень яскравості дисплея.

Samsung Galaxy S IV представлять 14 березня на прес-конференції в Сан-франциско.

Незважаючи на те, що характеристики телефону ще не було оголошено офіційно, в мережу потрапила інформація про те, що Galaxy S IV володіє 5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1080x1920 пікселів, 16 Гб вбудованої пам’яті, 2 Гб пам'яті RAM і слотом для карти microSD з розширенням до 64 Гб. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!