Обласний газопостачальник «Львівгаз» стане філією «Газмережі»

5510 0
Управляюча компанія займатиметься модернізацією газорозподільною мережею.
Фото: АТ "Львівгаз"

Фото: АТ "Львівгаз"

З 1 вересня національний оператор розподілятиме газ в Львівській області. У зв’язку з цим акціонерне товариство «Львівгаз» припинить свою роботу. Про це повідомила пресслужба ТзОВ «Газорозподільні мережі України». 

«Окрім покращення сервісу, управляюча компанія пліч-о-пліч із новоутвореними Київською, Житомирською та Львівською філіями займатиметься модернізацією газорозподільної мережі у відповідних областях. Першочергові завдання – стала робота інфраструктури та підготовка до опалювального сезону з урахуванням викликів військового стану», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Як львів'яни можуть подати показники лічильника. Нові правила

Також зазначимо, що до «Газмережі», окрім Львівської, приєднались ще 2 області, а саме Київська та Житомирська. 

Нагадаємо, що до кінця опалювального сезону ціна на природний газ залишиться фіксованою.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!