Оборона столиці та обмеження руху в області. Головні події дня у Києві

584 0
Дайджест новин за 4 серпня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Війна з росією

Від початку повномасштабної війни проти України російська армія втратила 41 500 військових. За попередню добу ЗСУ знищили 150 окупантів та майже 70 одиниць ворожої техніки. 

Оборона столиці

Збройні сили України укріпили Київський напрямок.

«Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків», – повідомляє командувач Об’єднаних Сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв. 

Обмеження руху 

Із 5 по 7 серпня рух всіх видів автомобільного транспорту між Черніговом та Києвом відбуватиметься дорогою Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів. Це – виїзд через с. Павлівка. Тимчасова переправа через Десну в ці дні не працюватиме. Там триватимуть роботи з усунення наслідків бойових дій та прибирання пошкоджених конструкцій. 

Додаткові приміські поїзди 

Із 8 серпня «Укрзалізниця» призначає курсування низки приміських поїздів: №6670 Клавдієво – Святошин; №6672 Немішаєве – Борщагівка-техн; Борщагівка-техн. – Клавдієве; №7644 Святошин – Дарниця.

Толока біля будівлі «Квіти України»

Активісти ініціативи «Зберегти Квіти України» у Києві проведуть толоку біля однойменної будівлі на вул. Січових Стрільців. Киян запрошуються долучитися. Толока відбудеться 6 серпня об 11:00. Серед планів: привести до ладу дві порослі бур'яном клумби; висадити квіти; відмити написи на вхідній групі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!