Обробку львівських парків від кліщів переносять

1589 0
Причиною є погодні умови.
Фото умовне/Твоє місто

Фото умовне/Твоє місто

Акарацидну обробку парків Львова від кліщів, яку мали проводити від 15 до 18 травня, вирішили перенести. Причиною є несприятливі погодні умови.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Планової обробки сьогодні точно не проводитимуть, у зв'язку з погодніми умовами. Якщо завтра опади збережуться, її знову перенесуть», – повідомили в управлінні екології та природніх ресурсів ЛМР.

Читайте також: «Хвороба з тисячами облич». Як львів'янка бореться із укусом кліща

Про актуальний графік обробки парків повідомлять згодом.

Нагадаємо, що  у першому кварталі цього року у 21 мешканця Львівщини діагностували хворобу Лайма (торік за аналогічний період такий діагноз не поставили жодному хворому). Інфекція в організм мешканців області потрапила через укуси кліщів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!