Одяг згорів на ньому. У Львові від опіків рятують 75-річного чоловіка з Попасної

4639 0
Поранений син потрапив у полон.
Фото: ФБ/Перше ТМО

Фото: ФБ/Перше ТМО

У львівські лікарні Святого Луки, яку ще донедавна називали 8-ма міська клінічна лікарня, від опіків рятують 75-річного Михайла, будинок якого в Попасній загорівся від влучання снаряду, повідомляє Перше ТМО.

Читайте також: 72-річний чоловік тиждень їхав з Сум до Львова за кермом авто, щоб потрапити на лікування

9 квітня окупанти нещадно почали гатити по житлових районах Попасної. Щоб вижити, чоловік кілька метрів пробирався до виходу крізь полум'я. Одяг горів просто на ньому, обпеченими є 20% тіла. Поранений син, який на момент влучання снаряду був у підвалі, допоміг батькові вибратися з палаючої оселі.

В укритті школи без ліків та майже без їжі вони провели 20 днів. Коли з'явилася можливість евакуюватися, син наполіг: першим має поїхати тато. Самого сина, як з’ясувалося, вивезли до росії і відтоді зв’язку з ним немає. Зараз він – у полоні.

У Центр термічної травми нашого медоб’єднання 75-річний Михайло майже місяць. Після операцій глибокі рани чоловіка поступово загоюються.

Читайте також: До Львова з Бахмута доправили 15-річну дівчинку, яка керувала авто з простреленими колінами

Чоловік вірить, що син живий і після одужання він його розшукає.

Нагадаємо, що 35-річний чоловік з Львівської області постраждав від вибуху каністри з бензином. Його у шоковому стані госпіталізували в опіковий Центр Лікарні св. Луки Першого медоб’єднання Львова. Чоловік отримав 80% опіків тіла через дефіцит з пальним. Вибух спричинив звичайний недопалок сигарети. На щастя, поруч були рідні, які вчасно загасили вогонь, тим самим зберегли життя чоловіку.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!