Охочих створювати проєкти кличуть на тренінги. Як долучитися

1130 0
Зареєструватися можуть всі охочі, та організатори надаватимуть перевагу авторам ідей щодо проєктів львівського району Підзамче.
фото: Фотографії старого Львова

фото: Фотографії старого Львова

Наприкінці травня у Львовi пройдуть тренінги Мануфактури проєктів «Нарешті!». До участі запрошують тих, хто прагне створювати проєкти, а перевагу надаватимуть охочим творити у районі Підзамче. Учасники вивчатимуть проєктний менеджмент, фандрайзинг, мережування та комунікацію. Під час реєстрації можна обрати зручну для себе дату.

За словами організаторів ініціативи «Підзамче. Нарешті!», ці тренінги покликані створити нову традицію взаємодії у громаді. Основна мета – допомогти людям розвивати та ефективніше просувати власні ідеї, кооперуватися та досягати успіху у своїх спільнотах.

Читайте також: Нарешті Підзамче, або Як мешканці можуть змінити цей історичний район міста

Зареєструватися можуть всі охочі, та організатори надаватимуть перевагу авторам ідей щодо проєктів львівського мікрорайону Підзамче. Учасники навчатимуться творити проєкти від ідеї до реалізації, залучати ресурси, писати проєктні заявки, комунікувати тощо.

Наступні тренінги відбудуться 20 травня, 27 травня, 28 травня та 29 травня у Палаці Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1). Зареєструватися на зручну для себе дату та дізнатися час тренінгу можна за посиланням. Події пройдуть з дотриманням карантинних вимог.

Додамо, що інiцiатива «Пiдзамче. Нарештi!» триває за пiдтримки Українського культурного фонду.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!