«Океан Ельзи» вперше випустить англомовний музичний альбом

566 0
У Львові відбудеться благодійний вечір-концерт вже цього місяця.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Український рок-гурт «Океан Ельзи» вперше випустить музичний альбом англійською мовою. Про це повідомив фронтмен гурту Святослав Вакарчук. 

«Це особливий час для моєї країни. Україна щойно виграла «Оскар» за найкращий документальний фільм і ми повинні впевнитись, що голос України продовжить звучати сильно і натхненно. Саме тому я з гордістю заявляю, що «Океан Ельзи» вперше в історії збирається випустити музику англійською мовою. Ми дуже щасливі та зосереджені», – заявив лідер гурту. 

Також додамо, що 29 березня у !Festrepublic у Львові в межах туру Україною відбудеться благодійний вечір-концерт Святослава Вакарчука. Він складатиметься з двох частин: у першій музикант виконує свої пісні на гітарі, так, як зазвичай робить це для наших захисників та захисниць на фронтах сходу та півдня країни. У другій половині він акомпанує собі на роялі, відтворюючи атмосферу написання пісень, тобто так як вони з'являються -вдома, під рояль.

Кошти з квитків відправлять на допомогу бригадам ЗСУ, НГУ та іншим представникам Сил Оборони України.

Нагадаємо, що нещодавно гурт «Океан Ельзи» презентував нову пісню та кліп «Відповідь». Це перша робота гурту з 2022 року, що вийшла до других роковин повномасштабного вторгнення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!