Окупанти ведуть війну з жінками і дітьми. Терористи будуть знищені, – Резніков

1565 0
Україна продовжує стояти на захисті свободи всього світу.
Фото: AP Photo / Emilio Morenatti

Фото: AP Photo / Emilio Morenatti

Більше, ніж 10 днів Україна бореться за увесь світ. Збройні Сили України, тероборона, кожен доброволець, кожен громадянин України продовжують захищати країну та життя. Російські загарбники не змогли перемогти воїнів, тому ведуть війну з жінками та дітьми. Терористів буде знищено, заявив міністр оборони Олексій Резніков.

Сьогодні державна економіка переведена на «військові рейки». Заводи, фабрики, підприємства продовжують працювати, виконують військове замовлення, ремонтують техніку. Для боротьби з ворогом кожен має бути на своєму місці. Ті, хто вимушені евакуюватися, повинні знайти роботу в місці свого перебування.

Так, в українських бійців теж є втрати, та ситуація контрольована, зауважує очільник Міноборони. Наші воїни на визначених напрямках переходять у контратаки, ворог втрачає десятки техніки та втікає. Попри те, що у Кремлі поки не визнають свого фіаско, такий час вже близько.

«Кремль остаточно відкинув спроби приховувати свої наміри – вони прийшли нищити нашу країну, нищити наш народ. В них нічого не вийде. Вони ведуть війну з жінками та дітьми. Вони не перемогли воїнів, які захищають Харків – вони почали воювати з Харківським університетом. Росіяни - звичайні терористи. А терористи будуть знищені. Ворог чинить опір, але ми робимо все можливе, щоб забезпечити гуманітарні коридори, вивести наших людей з-під обстрілів, забезпечити підвіз гуманітарної допомоги. Ми нікого не кинемо і дуже скоро повернемось», – каже Олексій Резніков.

Він наголошує, що Україна продовжує захищати свободу всього світу. Українські жінки та діти рятують дітей та жінок світу ціною власного життя, так само як українські чоловіки рятують чоловіків світу, тоді як світ вагається закривати небо над Україною, бо боїться штучно створеного образу «вєлікой росії» – його не бояться лише українці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!