Олександру Бурду призначили директоркою львівського Охматдиту

1330 0
Призначення підтримали 64 депутати Львівської обласної ради.
Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

Директором «Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» призначили Олександру Бурду, яка до цього виконувала обов’язки керівника.

Читайте також: Переїзд не буде болісним? Яким буде дитячий Центр психічного здоров'я у Львові

Під час розгляду питання голова ЛОР Олександр Ганущин спитав в.о директорки, чи зможе її колектив втримати «Охматдит» на вплаву в умовах «критичних» розрахунків фінансування НСЗУ та піти на непопулярні рішення щодо об’єднання відділень та вивільнення вільних площ.

Олександра Бурда запевнила, що розуміє усі виклики і ризики щодо майбутьного установи. «Ми скеруємо всі зусилля, щоби втримати лікарню на рівні та забезпечити надання якісної медичної допомоги», – зазначила Олександра Бурда.

Нагадаємо, що конкурсна комісія Львівської облради 9-ма голосами рекомендувала кандидатуру Олександри Бурди для затвердження на посаду директора львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит». Конкурс оголосили у грудні, так як колишня директорка Охматдиту Мар’яна Возниця перейшла на роботу у західноукраїнський департамент НСЗУ. Олександра Бурда стала єдиною кандидаткою, яку конкурсна комісія допустила до конкурсу. Претендували ж на участь ще четверо кандидатів керівник первинної профспілки «Охматдиту» Василь Штибель, голова опікунської ради «Охматдиту» Роман Лобай, дитяча лікарка-невролог Оксана Андрієвська та хірург «Охматдиту» Богдан Петровський.

Призначення пані Олександри раніше перенесли, бо вимагали додатково представити бачення розвитку та оновлення колективу лікарні, так як заступники керівника - люди старшого віку.

Читайте також: Мрія про велике. Навіщо у Львові хочуть об'єднати Охматдит і Чорнобильську лікарню

Додамо, що Олександра Бурда – кандидатка медичних наук, головна позаштатна спеціалістка Департаменту охорони здоров’я ЛОДА з дитячої хірургії. З нею укладуть контракт на п’ять років.

Христина Гоголь

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!