Онлайн-послуги від «Львівобленерго». Як скористатиь?

3942 1
Для зручності та економії часу мешканців Львова «Львівобеннерго» запроваджує онлайн-послуги, які надають цілий пакет можливостей. Про це розповів на прес-конференції директор ДП «Львівенергософт» Артем Баранець.
фото: news.ub.ua, realtor-ad, stilist.kiev.ua

фото: news.ub.ua, realtor-ad, stilist.kiev.ua

Львів’яни отримуватимуть повну інформацію, що стосується послуг електропостачання для їх дому. Для цього необхідно зареєструватись на сайті у розділі «Мій дім». У цьому розділі можна отримати інформацію про:

обсяг спожитої електроенергії в розрахункові періоди;

тарифи;

наявність чи відсутність пільг та субсидій;

наявність чи відсутність заборгованості;

суму до сплати;

стан рахунку (оплачений/неоплачений).

Також громадяни зможуть швидко та зручно у режимі онлайн:

отримати інформацію про нарахування за спожиту електроенергію;

подати покази приладу обліку електроенергії;

ознайомитись з діючими тарифами на електричну енергію і т.д.

Джерело: portal.lviv.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
22 Серпня, 2015 00:14
Злий Споживач Сайт постійно не працює-" Вибачте, сервіс тимчасово не працює!"
Подавала один місяць реальні показники на кінець місяця, цого не прийняли до уваги, дорахували більше на свій розсуд. Намагалася подати показники по телефону, неможливо дозвонитися. За поточний місяць задвоїли місячний розмір споживання. Виправляти помилку свою не хочуть. Займаються самоуправством і обманюють споживачів. Це справжнє обличчя Львівенерго - РАГУЛІЗМ чистої води. Поки це буде продовжуватися, ніколи ми не прийдемо в Європу і не заживемо краще, бо постачальники послуг крадії.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!