На правах реклами

Оренда авто у Львові на добу. Умови та особливості прокату

2650 0
Якщо потрібен подобовий прокат авто у Львові, варто звернути увагу на умови, ознайомитися з потрібними документами. Практичні рекомендації від спеціалістів BLS.

Чому у Львові варто взяти авто в оренду 

Оренда авто – популярна послуга, особливо у Львові. Приїжджаючи сюди, варто взяти автомобіль напрокат. Причин декілька – більш комфортне знайомство з історичними, архітектурними та просто цікавими місцями, зручне пересування в межах міста, можливість не залежати від міського транспорту, а також не чекати постійно таксі. 

Якщо потрібен подобовий прокат авто у Львові, варто звернути увагу на умови, ознайомитися з потрібними документами, зрозуміти принципи формування ціни.

Далі – практичні рекомендації, які надали спеціалісти компанії BLS у Львові.

Умови, на яких можна взяти машину на прокат

Взяти авто на прокат у Львові на добу може кожен, хто відповідає наступним умовам:

  • вік водія – від 21-22 роки (деякі компанії вимагають від 25 років або беруть додаткову плату);
  • стаж водіння – не менше 3 років;
  • наявність документів;
  • додаткові умови – вони можуть поширюватися на прокат окремих машин, наприклад, дорогих купе або позашляховиків. 

Порада! Пам’ятайте, якщо хочете зекономити на оренді, тоді варто бронювати авто заздалегідь. Також звертайте увагу на невеликі машини з малим об’ємом двигуна та на механічній коробці передач. Вони вартують на порядок дешевше, ніж автомобілі великої потужності.

Перелік потрібних документів для оренди

Щоб їздити на орендованій машині, потрібно надати компанії, яка займається прокатом, документи. Основні:

  • паспорт для ідентифікування особи;
  • водійські права;
  • ІПН – потрібен у деяких випадках оренди. 

Важливо! Пам’ятайте, що в більшості випадків потрібна застава. Для цього необхідна банківська картка. Це може бути кредитна або картка для виплат. Застава чи депозит будуть заблоковані на час оренди. На випадок пошкодження машини або при користуванні додатковими послугами з нього буде вираховуватися потрібна сума. 

Як взяти та повернути авто у Львові

Це можна зробити у будь-якому місці Львова. Майже у всіх компаній є послуга – доставка машини. Тому достатньо вказати адресу при оформленні і проблема буде вирішена.

Якщо ви бажаєте самостійно заїхати за авто, потрібно ознайомитися з адресами розташування офісів обраної компанії. Пам’ятайте, іноді доведеться додатково платити, коли ви повернете автомобіль не в тому офісі, де підписувався договір. 

Прокат авто у Львові – вигідне рішення як для самих львів’ян, так і для гостей міста. Це спосіб економити власний час та гарантувати високий рівень комфорту. Коли зрозумілі тонкощі, орендувати подобово авто у Львові буде простим завданням. 

Принципи формування ціни оренди авто у Львові

Ціна на прокат авто у Львові залежить від багатьох факторів. Основні з них:

  • доступний добовий пробіг – чим він менший, тим ціна прокату нижча;
  • марка та модель автомобіля – економклас завжди обходиться дешевше, ніж бізнес або преміум;
  • покращений сервіс компанії – пріоритетне обслуговування, збільшений добовий пробіг тощо;
  • додаткові послуги – до них входять цілодобовий робочий графік офісів, екстрений ремонт у дорозі, повна страховка та багато іншого;
  • особливості авто – машина на механічній коробці передач коштуватиме дешевше, ніж автомат, а дизельний двигун збільшить вартість оренди.

Обирайте автомобіль на механічній коробці передач, бензиновий, не дуже потужний двигун. Практичні машини – гарне рішення, коли бюджет не великий. А якщо хочеться драйву, яскравих емоцій, адреналіну, то можна, навпаки, обрати люксовий автомобіль. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!