Орест Чемерис став проректором львівського медуніверситету

5905 0
Учора він пішов з посади директора департаменту охорони здоров’я ЛОВА.
Орест Чемерис

Орест Чемерис

У Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького відбулося нове кадрове призначення – відповідно до наказу в.о. ректора Бориса Зіменковського  від 3 липня 2023 року на посаду проректора з науково-педагогічної(лікувальної) роботи прийняли доктора медичних наук, доцента Ореста Чемериса. Проректор працюватиме на умовах контракту з 4 липня 2023 року протягом 5 р.

Орест Чемерис працював у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького з 2013 року на кафедрі хірургії №1 спершу асистентом, а згодом доцентом, був заступником декана по роботі з іноземними студентами. З цієї посади у квітні 2020 року перейшов на роботу директором департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, на якій працював до 3 липня 2023 року.

Зазначимо, Tvoemisto.tv намагалося зв'язатися з Орестом Чемерисом за коментарем, однак наразі відповіді не отримало.

Читайте також: Орест Чемерис більше не очолюватиме департамент охорони здоров’я Львівської ОДА

Нагадаємо, 4 липня стало відомо, що Орест Чемерис більше не очолюватиме департамент охорони здоров’я Львівської ОВА. На посаду директора його призначили у 2020 році.

Як стало відомо Tvoemisto.tv з власних джерел, в.о. керівника департаменту з понеділка, 10 липня, стане заступниця Ореста Чемериса Наталія Літвінська, в.о. керівника департаменту з понеділка, 10 липня, стане заступниця Ореста Чемериса Наталія Літвінська.

 

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!