Ореста Чемериса обрали ректором Львівського медуніверситету

3076 0
Вибори відбулись сьогодні, 19 квітня.
Орест Чемерис

Орест Чемерис

У п'ятницю, 19 квітня у Львівському національному медичному університеті обрали нового ректора. Ним став – Орест Чемерис, який раніше виконува обов'язки ректора. Про це повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Відтак, за кандидатуру Ореста Чемериса на посаду ректора ЛНМТУ віддали 1184 голосів. Тепер він має укласти контракт з університетом строком на п’ять років.

Додамо, що до посади у Львівському національному медуніверситеті, з 17 квітня 2020 року до 4 липня 2023 року Орест Чемерис очолював департамент охорони здоров'я Львівської ОВА. 

Зазначимо, що у відповідь на запит Tvoemisto.tv у Міністерстві охорони здоров'я 29 березня повідомили, що заява із відповідним пакетом документів для участі у вибораз ректора ЛНМТУ надійшла лише від одного кандидата – Ореста Чемериса.

Читайте також: Що задекларував ректор Львівського медуніверситету і яка у зарплата

Нагадаємо, з 5 липня 2023 року Орест Чемерис отримав посаду виконувача обов’язків ректор Львівського національного медичного університету. Tvoemisto.tv одразу після цього поспілкувалося з ним, запитало про плани на новій посаді, про те, як він оцінює своє трирічне перебування на посаді директора департаменту охорони здоров’я ЛОВА і наскільки Львівщина готова до надзвичайних ситуацій в умовах війни.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!