Орест Чемерис отримав нову посаду у Львівському медичному університеті

17037 0
Найближчим часом новому в. о. ректора доручать забезпечити підготовку та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади ректора ЛНМУ.
Орест Чемерис

Орест Чемерис

Новим виконувачем обовʼязків ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького став Орест Чемерис, якого напередодні, 3 липня, назначили на посаду проректора з науково-педагогічної(лікувальної) роботи. Про це повідомили в МОЗ.

До цього часу ректором Львівського національного медичного університету був Борис Зіменковський.

 Борис Зіменковський/фото: Маркіян Гриновець

Найближчим часом новому в. о. ректора доручать забезпечити підготовку та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади ректора ЛНМУ. Також серед першочергових завдань на посаді – розробка концепції розвитку університетської лікарні у складі Львівського національного медичного університету та підготовка медзакладу до укладання договорів про медичне обслуговування населення за Програмою медичних гарантій.

Орест Чемерис працював у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького з 2013 року на кафедрі хірургії №1 спершу асистентом, а згодом доцентом, був заступником декана по роботі з іноземними студентами. З цієї посади у квітні 2020 року перейшов на роботу директором департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, на якій працював до 3 липня 2023 року.

Зазначимо, Tvoemisto.tv намагалося зв'язатися з Орестом Чемерисом за коментарем, однак наразі відповіді не отримало.

Читайте також: Орест Чемерис більше не очолюватиме департамент охорони здоров’я Львівської ОДА

Нагадаємо, 4 липня стало відомо, що Орест Чемерис більше не очолюватиме департамент охорони здоров’я Львівської ОВА. На посаду директора його призначили у 2020 році.

Як стало відомо Tvoemisto.tv з власних джерел, в.о. керівника департаменту з понеділка, 10 липня, стане заступниця Ореста Чемериса Наталія Літвінська.

Додамо, що 19 червня у ЛНМУ ім. Данила Галицького відбулося засідання комісії з розподілу випускників, які навчалися за кошти державного бюджету, для проходження інтернатури на клінічних базах стажування. Після чого у соціальних мережах виникло гучне обговорення щодо поведінки керівництва медичного університету. Зокрема, ректор університету Борис Зіменковський зневажливо ставився до студентів, а декан медичного факультету №2 Олександр Надрага вимикав студентам мікрофон, коли вони хотіли поставити запитання про організацію розподілу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!